Nieuws

HCC!Games nieuwe partner

Met gepaste trots kondigen we onze nieuwe partner aan HCC!Games. Zij hebben speciaal voor de leden van de E-sportbond reductie op hun lidmaatschap aangeboden. Kijk onder partners wat ze ons te bieden hebben.

Nieuwe Partner

Als E-sportbond zijn we erg trots om onze nieuwe partner SurfRight te verwelkomen. Zij hebben speciaal voor de leden van de E-sportbond een 1 jaar gratis licentie van Hitman Pro. Kijk onder partners wat SurfRight te bieden heeft voor de leden van de E-sportbond.

Maak kans op een IPad!

Ondersteun de E-sportbond en wordt gamer lid, voor slechts €20,- per jaar.Onder de eerste 1000 betalende leden verloten wij een IPad!

Nieuwe Partner

Als E-sportbond zijn we erg trots om onze nieuwe partner Azerty te verwelkomen. Zij hebben speciaal voor de leden van de E-sportbond mooi kortingen en zullen daarnaast ook regelmatig komen met speciale acties op hardware en software. Kijk onder partners wat Azerty te bieden heeft voor de leden van de E-sportbond.

Winnaar actie HME 2009 bekend

Tijdens het Multimedia-event konden jullie je inschrijven als supporter van de E-sportbond en kans maken op een headset van Razer Carcharias Gaming. Hier werd in groten getale gehoor aan gegeven.

Wij zijn natuurlijk erg blij met zoveel nieuwe supporters , de winnaar van de loting is:

De heer Bos uit Beetsterzwaag

Wij wensen de heer Bos veel plezier met zijn nieuwe headset. Deze actie is mogelijk gemaakt door Azerty en SurfRight.

E-sportbond aanwezig op Het Multimedia Event 2009

De E-sportbond is aanwezig tijdens Het Multimedia Event 2009. Speciaal voor dit evenement heeft de E-sportbond een actie in het leven geroepen met onze partners HitmanPro en Azerty.

Maak kans op een Razer Carcharias Gaming Headset t.w.v. €79,- als je inschrijft op www.ikbengamer.nl als supporter.

Mocht je vragen hebben aan de E-sportbond of wil je de huidige Nederlands kampioen Guitar Hero zien spelen kom dan langs op de stand van Hitman Pro.
 

Nieuwe Partner

Als E-sportbond zijn we erg trots om onze nieuwe partner Stayokay te verwelkomen. Zij zullen speciaal voor de leden van de E-sportbond regelmatig met acties komen om er lekker tussen uit te kunnen op de mooiste plekjes van Nederland. Vanuit de hostels kun je uitwaaien op het strand, actief de natuur verkennen of cultuur proeven in de stad. Een paar dagen weg met het gezin, vriendenweekend of uitje met collega's? Stayokay staat garant voor een gezellig verblijf tegen aantrekkelijke tarieven.

Winnaars verloting Het Multimedia Event

Tijdens het Multimedia-event konden jullie je inschrijven als supporter van de E-sportbond. Hier werd in groten getale gehoor aan gegeven.

Wij zijn natuurlijk erg blij met zoveel supporters en daarom doen we iets voor jullie terug.
Onder de supporters die zich tijdens dit event hebben ingeschreven hebben we een aantal mooie prijzen verloot, waaronder zes keer 2 games van Sega. Daarnaast verloten we nog eens10x een kortingskaart van 12Game.com t.w.v. €5,00 onder alle supporters van de E-sportbond.

Hieronder is terug te zien wie de winnaars zijn.

2x Iron Man voor de PSP

A Palé – Den Haag
J de Vogel - Rotterdam

2x Golden Axe Beast Rider voor de PS3

J Kok - Deventer
M Bosman - Maastricht

2x The Club voor de PC

B Deijkers - Hoeven
R Huliselan - Vught

2x Beijing 2008 voor de PC

D Stolk - Amsterdam
S Struwer - Geleen

2x Sonic Unleashed voor de PS2

Y Teuwsen – Druten
M Hendriks - Limmen

2x SEGA Rally voor de PC

R Niessen – Heythuysen
N van der Horst - Vlaardingen

Tevens heeft 12game.com 10 €5,- kortingskaarten ter beschikking gesteld. De volgende winaars krijgen deze opgestuurd.

Y Heijen - Grevenbicht
G Djalis – Nieuwegein
D Bais – Haarlem
G Laar – Almelo
R van Buuren - Doorn
R Broers – Geleen
L Rüpp – Almere
D Mühlbauer - Heerlen
F Cornelius – Rotterdam
M van Zwam – Den Haag

Alles wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd, zodat je met de Kerst nog kan genieten van je nieuwe aanwinst.

Let op: De games kunnen niet ingeruild worden voor andere games.

E-sportbond aanwezig op Het Multimedia Event 2008

Aankomend weekend zal Het Multimedia Event 2008 plaats vinden. Als E-sportbond zullen we ook hier aanwezig zijn en hebben een leuke actie voor jullie bedacht. Als je namelijk inschrijft op www.ikbengamer.nl, tijdens het Multimedia Event 2008 maak je kans op één van de vette games van Sega.

De volgende games kan je winnen en zijn aangeboden door Sega:

2x Iron Man voor de PSP
2x Golden Axe Beast Rider voor de PS3
2x The Club voor de PC
2x Beijing 2008 voor de PC
2x Sonic Unleashed voor dePS2
2x SEGA Rally voor de PC

Daarnaast geven we posters weg van Mario & Sonic op de Olympische Spelen, er is een beperkte voorraad aanwezig dus wees er vlug bij!

Naast dat we deze fantastische prijzen is het ook mogelijk om de nieuwe Football Manager 2009 van Sega te spelen op onze stand. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze dansmatten, waar je jezelf in het zweet kan werken! Hoezo gamen niet bewegen?

Dus zorg dat je van de partij bent!

Nieuwe kortingen toegevoegd

Het gamer abonnement is uitgebreid met een aantal interessante kortingen bij de volgende bedrijven FunPlaza en E-Fitzone. Hieronder volgt een korte introductie van beide bedrijven.

De E-fitzone is hét interactieve bewegingscentrum dat op 28 januari is geopend in Eindhoven door Erica Terpstra. In het centrum staan de nieuwste interactieve bewegingsapparatuur. De begeleiders kennen de leukste beweeggames en weten hoe je zo goed mogelijk hogere levels kunt halen. De E-fitzone is een ontmoetingsplek voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar te gamesporten, elkaar uit te dagen of een eigen streefprogramma te doorlopen. Embedded Fitness wil meer van dergelijke ruimtes starten in Nederland.

De spellen

Interactieve beweeggames hebben een grote aantrekkingskracht.  Het is leuk om de bewegingen die gemaakt moeten worden te verbeteren en te versnellen. Hoe intenser hoe beter. Daarnaast is het geweldig om te werken met de nieuwste games. De moeilijkheidsgraad en de uitdaging zorgen ervoor dat dit concept razend populair is en zelfs verslavend werkt.

De bewegingsapparatuur zijn getest en geëvalueerd op energieverbruik, effectiviteit en plezierbeleving. Hieruit is gebleken dat computergames die aanzetten tot bewegen een bijdrage kunnen leveren aan het halen van de Nederlandse norm voor gezond bewegen en tevens het creatieve denken en cognitieve leren stimuleert.

Het gamegedeelte bestaat uit 32 high-performance gamepc’s , die allen zijn voorzien van 19” flatscreen beeldschermen.

Funplaza biedt een ruime keuze uit de nieuwste pc-games. Zo kan er lokaal tegen elkaar worden gespeeld of kan er deelgenomen worden aan een van de vele internetspellen. Regelmatig worden er game-dagen en toernooien georganiseerd waarbij het mogelijk is het op te nemen tegen vrienden en andere game-fanaten.

Openingstijden:
maandag:                            13:00 – 23:00 uur
dinsdag t/m donderdag:   10:00 – 23:00 uur
vrijdag en zaterdag:           10:00 – 24:00 uur
zondag:                                13:00 – 23:00 uur

 

Inhoud syndiceren