Nieuwe kortingen toegevoegd

Het gamer abonnement is uitgebreid met een aantal interessante kortingen bij de volgende bedrijven FunPlaza en E-Fitzone. Hieronder volgt een korte introductie van beide bedrijven.

De E-fitzone is hét interactieve bewegingscentrum dat op 28 januari is geopend in Eindhoven door Erica Terpstra. In het centrum staan de nieuwste interactieve bewegingsapparatuur. De begeleiders kennen de leukste beweeggames en weten hoe je zo goed mogelijk hogere levels kunt halen. De E-fitzone is een ontmoetingsplek voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar te gamesporten, elkaar uit te dagen of een eigen streefprogramma te doorlopen. Embedded Fitness wil meer van dergelijke ruimtes starten in Nederland.

De spellen

Interactieve beweeggames hebben een grote aantrekkingskracht.  Het is leuk om de bewegingen die gemaakt moeten worden te verbeteren en te versnellen. Hoe intenser hoe beter. Daarnaast is het geweldig om te werken met de nieuwste games. De moeilijkheidsgraad en de uitdaging zorgen ervoor dat dit concept razend populair is en zelfs verslavend werkt.

De bewegingsapparatuur zijn getest en geëvalueerd op energieverbruik, effectiviteit en plezierbeleving. Hieruit is gebleken dat computergames die aanzetten tot bewegen een bijdrage kunnen leveren aan het halen van de Nederlandse norm voor gezond bewegen en tevens het creatieve denken en cognitieve leren stimuleert.

Het gamegedeelte bestaat uit 32 high-performance gamepc’s , die allen zijn voorzien van 19” flatscreen beeldschermen.

Funplaza biedt een ruime keuze uit de nieuwste pc-games. Zo kan er lokaal tegen elkaar worden gespeeld of kan er deelgenomen worden aan een van de vele internetspellen. Regelmatig worden er game-dagen en toernooien georganiseerd waarbij het mogelijk is het op te nemen tegen vrienden en andere game-fanaten.

Openingstijden:
maandag:                            13:00 – 23:00 uur
dinsdag t/m donderdag:   10:00 – 23:00 uur
vrijdag en zaterdag:           10:00 – 24:00 uur
zondag:                                13:00 – 23:00 uur