Partners

 

IeSF               

Wie is IeSF?
IeSF staat voor International Electronic Sport Federation. Als E-sportbond zijn wij mede foudingmember van deze overkoepelende organisatie. Je kunt de IeSF vergelijken met wat de FIFA voor voetbal doet. De IeSF streeft ernaar om meer structuur en stabiliteit binnen de E-sport te creëren en E-sport naar een hoger level te brengen. Daarnaast wil de IeSF e-sport internationaal erkend krijgen als sport. Er zijn diverse nationale bonden aangesloten bij de IeSF.

Wat biedt IeSF voor E-Sportbond leden?
Behalve dat IeSF lobbyt voor een erkenning van E-sport als sport en probeert meer stabiliteit in de e-sport te brengen, organiseert het jaarlijks de IeSF World Championship.

Hoe kan ik gebruik maken van deze partner?
Om mee te kunnen doen aan de IeSF World Championship moet je eerst kwalificeren voor dit toernooi. Hiervoor moet je deelnemen aan het NK Gaming. Om deel te kunnen nemen aan het NK Gaming moet je lid zijn als gamer van de E-sportbond.

SurfRight

Wie is SurfRight?
SurfRight is buitengewoon specialist in het onschadelijke maken van Rootkits, Virussen, Spyware, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige software (malware). Ze maken o.a. het slimme antivirusprogramma Hitman Pro dat met behulp van cloud computing binnen enkele minuten een computer kan doorzoeken en bevrijden van schadelijke software, zonder hierbij de PC doorlopend te vertragen of software te installeren. Hitman Pro is niet resident en hierdoor ideaal voor gamers.

Wat biedt SurfRight voor E-Sportbond leden?
SurfRight biedt voor onze leden een gratis licentie van Hitman Pro (t.w.v. €17,95) om de PC een jaar lang te bevrijden van kwaadaardige software (zoals Trojaanse paarden die de PC bij het gamen kunnen vertragen en/of je accountgegevens voor online gaming kunnen stelen).

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Download HitmanPro
Login op www.ikbengamer.nl
Ga naar MyESB
En vraag hier de productcode op
Start het programma en vul de productcode in

Azerty

Wie is Azerty?
Azerty is op dit moment één van de snelst groeiende en meest toonaangevende internetbedrijven van Nederland en België. Azerty is de nummer 1 leverancier ten aanzien van exclusieve (Gaming) Computeronderdelen.
 
Ten aanzien van de Gaming doelgroep bieden we alle mogelijke Gaming Compnenten, maar ook Gaming Software
 
De prijzen zijn uitermate goed, maar de service is het best. Azerty weet maar al te goed dat een PC pas werkt als elk onderdeel goed is. Wanneer er een onderdeel defect is, dient het onderdeel dus snel te worden omgeruild of gerepareerd.
 
Geniet ook van de voordelen als lid van de E-Sportbond en bestel bij Azerty.nl

Wat biedt Azerty voor E-Sportbond leden?
- 200 Azerties extra bij elke bestelling(info)
- Gratis verzendkosten bij besteding van minimaal €50,-
- €25,- korting op de Assemblage

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Bij het bestellen van je producten bij Azerty dien je het volgende te vermelden bij de referentie:

E-sportbond + lidnummer van de E-sportbond

De verekening zal achteraf plaats vinden.

HCC!Games

Wie is HCC!Games?
HCC, Europa’s grootste computervereniging
HCC biedt haar leden kennis, kunde en hulp. Zo maakt zij een groot verschil voor iedere computergebruiker, van beginner tot expert, van hobbyist tot professional. Ook gamers voelen zich thuis bij HCC door de activiteiten van de interessegroep HCC!games – een actieve community waar je met de andere leden veel online kan gamen (met een eigen TeamSpeak-server!), je team kan samenstellen maar ook samen naar LAN-party’s kan gaan, waaronder uiteraard CampZone. Daarnaast biedt HCC!games ook eigen recensies van games en een groot online forum waar je veel te weten kan komen over alle mogelijke games.

Naast HCC!games kunnen leden elkaar ook ontmoeten via de activiteiten van 38 andere Interessegroepen en 27 Regio’s. Interesse in bijvoorbeeld fotografie, Windows of multimedia? Via bijeenkomsten, trainingen en cursussen door heel Nederland en Vlaanderen, worden de laatste ontwikkelingen en tips met elkaar gedeeld.

Een beetje computerliefhebber verdient door de ledenvoordelen die kunnen oplopen tot zo’n € 400,- het lidmaatschap snel terug. Zo ontvangen HCC-leden: tot 30% korting op bijna 20 tijdschriften; tot 10% korting bij Dynabyte; 10% korting op HEMA fotoservice en tot 10% korting op collectieve verzekeringen van OHRA.
Reden genoeg dus om lid te worden!

Wat biedt HCC!Games voor E-Sportbond leden?
Een jaar lidmaatschap voor € 21,75, inclusief gratis lidmaatschap van HCC!games, automatische verlenging tegen standaard tarief (in 2011 € 26,75 per jaar)

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Login op www.ikbengamer.nl
Ga naar MyESB
En vraag hier de kortingscode op
Vul de code in op het "wordt lid" formulier in op de site van HCC

12Game.Com

Wie is 12Game.Com?
12Game.Com is de grootste online gamespecialist van Nederland en België. In onze online shop vind je games voor alle populaire platformen, consoles, accessoires, merchandise en nog veel meer tegen scherpe prijzen. Door ons grote assortiment, snelle levering (voor 21:30 besteld, morgen in huis), leuke extra’s en professionele klantenservice is 12Game.Com de online gameshop voor E-sporters.
 

Wat biedt 12Game.Com voor E-Sportbond leden?
Eenmalig gratis verzending t.w.v. € 1,95.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Login op www.ikbengamer.nl
Ga naar MyESB
En vraag hier de kortingscode op
Vul in de winkelwagen van 12Game.Com de kortingscode in bij je bestelling

 

 

FutureMax

Wie is FutureMax?
FutureMax is de Dance Game Specialist van Nederland.

Wat biedt FutureMax voor E-Sportbond leden?
FutureMax biedt 10% korting op hun assortiment.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Je dient je hier te registreren
Je stuurt een e-mail naar peter@futuremax.nl, met daarin je lidmaatschapsnummer van de E-sportbond en je postcode.
Je account zal dan worden geactiveerd en je zal via dat account 10% korting op het gehele assortiment ontvangen.
Je krijgt een bevestiging per mail, zodra je account is geactiveerd.

WZZRD

Wie is WZZRD?
Sinds 2005 is WZZRD actief betrokken bij alles wat met gaming te maken heeft. In de bekende gamecafé's in Enschede, Groningen en Utrecht kan de casual gamer terecht voor on- en offline gamen en worden verschillende  game evenementen en toernooien georganiseerd. Tevens verzorgt WZZRD diverse uitjes, zowel voor particulieren als bedrijven. Sinds 2007 brengt WZZRD gaming nóg verder in de vorm van citygame The Target, waar waarbij drie teams, gewapend met smartphones de achtervolging inzetten op een bende criminelen die op verschillende plaatsen in de stad inbreekt.

Wat biedt WZZRD voor E-sportbond leden?
WZZRD biedt 25% korting op gespeelde uren.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Je dient je lidmaatschapspas te tonen.

FunPlaza

Wie is FunPlaza?
Het gamegedeelte bestaat uit 32 high-performance gamepc’s , die allen zijn voorzien van 19” flatscreen beeldschermen.

Funplaza biedt een ruime keuze uit de nieuwste pc-games. Zo kan er lokaal tegen elkaar worden gespeeld of kan er deelgenomen worden aan een van de vele internetspellen. Regelmatig worden er game-dagen en toernooien georganiseerd waarbij het mogelijk is het op te nemen tegen vrienden en andere game-fanaten.

Wat biedt FunPlaza voor E-sportbond leden?
De leden van de E-sportbond krijgen op vertoon van de E-sportbond pas, een gratis ViP-abonnement ter waarde van €15,-. Dit geeft o.a. weer recht op €1,- korting op elk gespeeld uur.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Je dient je lidmaatschapspas te tonen.

Stayokay

Wie is Stayokay?
De Stayokay hostels zijn gevestigd op de mooiste plekjes in heel Nederland. Vanuit de hostels kun je uitwaaien op het strand, actief de natuur verkennen of cultuur proeven in de stad. Een paar dagen weg met het gezin, vriendenweekend of uitje met collega's? Stayokay staat garant voor een gezellig verblijf tegen aantrekkelijke tarieven.
 
Wat biedt Stayokay voor E-Sportbond leden?
Periodiek scherpe aanbieding speciaal voor leden van de E-Sportbond.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Je krijgt aanbiedingen via de email, hierin staat nadere informatie hoe je gebruik kan maken van de actie

UnitedConsumers

Wie is UnitedConsumers?
UnitedConsumers is er voor en door consumenten. Ruim 280.000 consumenten zijn u voor gegaan. Onze deelnemers belonen we met honderden euro's korting. Wij sluiten contracten af met grote bedrijven, waardoor we hoge korting kunnen bieden op: Tanken, Stroom en Aardgas, GSM en verzekeringen.

Wat biedt UnitedConsumers voor E-sportbond leden?
- 6 eurocent korting op Benzine
- Tot wel 50% besparing op de Autoverzekering
- 10% korting op Zorgverzekering
- Besparing op Stroom en tot tientallen euro’s op jaarbasis
- Zeer voordelige GSM aanbiedingen

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Je kan gebruikmaken van deze partner door naar de volgende site te gaan

E-Fitzone Embedded Fitness

Wat is Embedded Fitness?
Embedded Fitness houdt zich bezig met alles op het gebied van bewegen en gamen. De E-fitzone van Emdedded Fitness is hét interactieve bewegingscentrum dat op 28 januari is geopend in Eindhoven door Erica Terpstra. In het centrum staan de nieuwste interactieve bewegingsapparatuur. De begeleiders kennen de leukste beweeggames en weten hoe je zo goed mogelijk hogere levels kunt halen. De E-fitzone is een ontmoetingsplek voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar te gamesporten, elkaar uit te dagen of een eigen streefprogramma te doorlopen. Embedded Fitness wil meer van dergelijke ruimtes starten in Nederland.

Wat biedt Embedded Fitness voor E-sportbond leden?
Leden van de E-sportbond die in het bezit zijn van een ledenpasje kunnen bij het laten zien van dit pasje 10% korting krijgen op entree of op een strippenkaart in de E-fitzone in Eindhoven.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze partner?
Je dient je lidmaatschapspas te tonen.

Let op: Bovenstaande voordelen, kunnen eventueel niet gelden in combinatie met andere acties van een partner.